ARCHITECTUUR VISUALISATIE


Voor iedere prijsklasse een 3D ontwerp, van budgetrendering t/m complete project-animatie, bij ons bent u aan het goede adres.
Of u nu als projectontwikkelaar een 3D visie nodig heeft voor uw financiers/kopers, als architect uw project in 3D aanschouwelijk wilt maken, als aannemer een huis wilt tonen voordat deze gebouwd is, als makelaar verkoopondersteunend materiaal bij de verkoop van een pand wilt, of als particulier wilt zien hoe uw verbouwing uitpakt voordat uw aannemer begint te slopen, wij kunnen het voor u realiseren.
 
Conceptuele schetsen en schema's kunnen vertaald worden naar informatieve beelden die de communicatie tussen ontwerper en opdrachtgever kunnen ondersteunen, of de basis kunnen vormen voor gesprekken met wettelijke of financiële instellingen. Uw klant kan al een virtuele tour door het project maken voordat er nog maar één steen gelegd is.
 
Vooral in deze tijd kan een originele presentatie van doorslaggevend belang zijn. De eerste indruk wordt tegenwoordig al op het internet gevormd en bepaalt of de bezoeker een afspraak maakt. Met b.v. een 3D plattegrond geeft u een perfect beeld  van de ruimtelijke mogelijkheden van een woning.
CONTACT


The Creative Link
Rooseveltweg 396
6707 GX Wageningen
T   0317.424247
M  06.44180255
KvK Centraal Gelderland 51629607